Nový kobot UR30 dorazil!

Kompaktní kobot s velkým zatížením, to je Universal Robots UR30

Kobot UR30, který vychází ze stejné architektury jako UR20, nabízí mimořádný zdvih v kompaktním půdorysu s vynikajícím ovládáním pohybu zajišťujícím dokonalé umístění velkých zatížení.
Universal Robots UR30 dokáže zvedat velká břemena a přitom nevyžaduje mnoho prostoru kolem sebe. S nosností 30 kg a dosahem 1300 mm dokáže tento robot zásobovat obráběcí stroje většími obrobky, paletizovat těžké výrobky a efektivně podporovat šroubování s vysokým kroutícím momentem.
UR wave

    Přečetl jsem a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů

    CO JE OBSAHEM BALENÍ

    Základní balení UR30 obsahuje rameno robota UR30, ovládací box, 3PE TP (výuková jednotka s integrovaným 3-polohovým aktivačním zařízením), napájecí kabel, kabel pro připojení ramene k ovládací skříni a dokumentaci. Aplikační sady nebo jiné doplňky nejsou součástí základního balení UR30 a je nutné je objednat samostatně.

    3PE VÝUKOVÁ JEDNOTKA

    UR30 je standardně dodáván s 3-polohovým aktivačním zařízením, tzv. 3PE TP. Součástí výukové jednotky je náš software PolyScope, který je předním hráčem na trhu, pomocí kterého můžete ovládat cobota a zaručit optimální bezpečnost při práci v blízkosti robota.

    OVLÁDACÍ SKŘÍŇKA

    Standardní ovládací skříň UR30 váží pouze 12 kg. Součástí je držák pro optimální uložení TP. Ovladač slouží jako rozbočovač pro napájení, bezpečnostní funkce a komunikaci a poskytuje kompaktní a efektivní řešení pro řízení provozu systému UR30.
    ur30 box

    KONTROLA POHYBU

    UR30 obdržel softwarová vylepšení pro minimalizaci namáhání mechaniky paží a novou architekturu zápěstí. Využijte plný rozsah rychlosti a zrychlení cobotů, i když zvýšíte maximální užitečné zatížení na maximální dosah.

    Kontaktujte našeho specialistu!

      Přečetl jsem a jsem srozuměn se Zásadami ochrany osobních údajů