Gruetzner G-LUBE OIL

Elektromechanická maznice na olej

Bateriový G‑LUBE OIL je plnitelný dávkovač oleje, ideální pro mazání řetězů, vřeten a lineárních vedení. Montáž a uvedení do provozu oleje G‑LUBE OIL je velmi jednoduchá. Možnosti vyprazdňování od 2 týdnů do 24 měsíců a teplotně nezávislý pohon zajišťují přesný přísun oleje do mazacího místa. Při použití progresivního rozdělovače lze mazat až 10 mazacích míst. Důležité zprávy jsou viditelné po celou dobu provozu.
Gruetzner G-LUBE-OIL
Autonomní provoz na baterie, velký zásobník oleje a výkonná čerpací technika znamenají, že G‑LUBE OIL nabízí mnoho výhod. Baterie 4,5 V umožňuje flexibilní použití v místech, kde není k dispozici nebo není možné napájení 24 V. Pomocí hadiček je možné překlenout i větší vzdálenosti. Zároveň lze napájet až 10 mazacích míst pomocí distributorů.
Gruetzner G-LUBE-OIL
Gruetzner G-LUBE-OIL
Displej s integrovanými LED diodami nabízí velmi podrobné zprávy o stavu. Během provozu lze na displeji kdykoli odečíst odpočet zbývající doby.
Due to its flexibility, G‑LUBE OIL can be used in a variety of ways in all branches of industry, both indoors and outdoors, to ensure the regular and demand-oriented supply of oil to lubrication points. The intuitive operation on the display enables easy and straightforward commissioning on site.

    Přečetl jsem a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů
    Gruetzner G-LUBE-OIL
    Gruetzner G-LUBE-OIL
    Gruetzner G-LUBE-OIL

    Kontaktujte našeho specialistu!

      Přečetl jsem a jsem srozuměn se Zásadami ochrany osobních údajů